logo

Grevelingenstraat 10
3522 PR Utrecht


Wie zijn wij?


Hans KamsmaHans Kamsma werkt sinds 1987 in de praktijk. Naast de registratie als eerstelijnspsycholoog NIP is hij ook geregistreerd als GZ-psycholoog. Hij is lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Naast zijn werkzaamheden als eerstelijnspsycholoog is hij ook voorzitter van de LVVP.

Hij werkt op maandag t/m donderdag op de praktijk.

 

Adwin KonstenAdwin Konsten werkt sinds 1987 in de praktijk. Naast de registratie als eerstelijnspsycholoog NIP is hij ook geregistreerd als GZ-psycholoog BIG. Hij is lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP). Adwin is tevens actief als coach op het gebied van persoonlijk leiderschap en leiderschapsontwikkeling binnen bedrijven.

Hij werkt op maandag t/m vrijdag op de praktijk.

  

 

Linda van Dijk is psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog. Zij werkt twee dagen per week in onze praktijk, namelijk op maandag en vrijdag.
 
 

Marjolein van VeldhuijzenMarjolein van Veldhuijzen is psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog. Zij werkt twee dagen per week in onze praktijk, namelijk op woensdag en donderdag.

  


Deze pagina is het laatst gewijzigd op: 2022-05-19 18:38:13 en is aangemaakt op: 2009-05-21 17:24:23

Gemaakt door Mark Kamsma © 2010 - 2022 | Made by Mark Kamsma © 2010 - 2022