logo

Grevelingenstraat 10
3522 PR Utrecht


Wachttijd


Op dit moment bedraagt onze wachttijd:

4 weken

Psychologen Adwin Konsten en Hans Kamsma hebben op dit moment een aanmeldstop. Dat wil zeggen dat zij nu geen nieuwe patiënten aannemen en ook niet op een wachtlijst plaatsen. De bovenstaande wachttijd geldt voor de psychologen Marjolein van Veldhuijzen en Linda van Dijk (beide als gz-psycholoog in opleiding werkzaam in de praktijk)

De wachttijd is natuurlijk wel afhankelijk van uw agenda. Als u op specifieke tijdstippen of dagen een afspraak wil maken kan de wachttijd langer zijn.

De wachttijd betreft de periode tussen uw aanmelding en het eerste gesprek (aanmeldwachttijd). Als u na het eerste gesprek besluit om verdere afspraken te maken dan geldt daar niet nog eens een wachttijd voor. We hanteren dus geen behandelwachttijd.

Bij oplopende wachttijden vragen wij u om alsnog contact met ons op te nemen. Wij kunnen u eventueel doorverwijzen naar andere eerstelijnspsychologen in de buurt die wellicht een kortere wachttijd hebben.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

In crisisituaties verzoeken wij u contact op te nemen met uw huisarts of (buiten praktijktijden van de huisarts) de huisartsenpost.


Deze pagina is het laatst gewijzigd op: 2022-05-24 09:20:54 en is aangemaakt op: 2009-05-22 13:56:47

Gemaakt door Mark Kamsma © 2010 - 2022 | Made by Mark Kamsma © 2010 - 2022